Beveiligd gedeelte

Wij geven om jou privacy.

Om je privacy te waarborgen en vooral onrechtmatig gebruik ,of mogelijk misbruik , van de gemaakte portretfoto's te vermijden werd geopteerd voor een beveiliging van dit gedeelte van onze website met een loginnaam en een paswoord.

Om dat paswoord te verkrijgen vragen wij  je wel om  je gegevens (voornaam, achternaam, e-mail) in te voeren. Na het doorlopen van de hele registratieprocedure zullen wij je onmiddellijk de logingegevens toezenden via de opgegeven e-mail. Controleer voor verzending of dat adres correct werd ingevoerd ! Dat paswoord dien je in te voeren nadat je op de knop "Klik hier om beveiligde pagina's te ontsluiten" hebt geklikt.

Je bent dan meteen opgenomen in ons mailingbestand zodat we je van verdere informatie over onze club op de hoogte kunnen houden. Wens je die informatie nadien niet meer te ontvangen, dan kan je via de voorziene link in de mail die we je toesturen je abonnement (op onze mailinglijst) opzeggen

Dat abonnement op onze nieuwsberichten opzeggen kan trouwens op elk moment, ook later nog.

Tenslotte vermelden wij graag dat de genomen foto's door ons niet zullen worden gebruikt zonder je uitdrukkelijke toestemming.

De fotomappen zullen met ingang van 1 december 2018 niet langer toegankelijk zijn ! Download dus tijdig je foto's

Ondernemingsnummer : Ondernemingsnummer :