Beveiligd gedeelte

Wij geven om jou privacy.

Om je privacy te waarborgen en vooral onrechtmatig gebruik ,of mogelijk misbruik , van de gemaakte portretfoto's te vermijden werd geopteerd voor een beveiliging van dit gedeelte van onze website met een loginnaam en een paswoord.

Nadat je bent geregistreerd op de sub-site ontvang je een mail met daarin een link naar de foto albums.

!!!!!!!         LET OP : In sommige gevallen wordt een foutmelding gegenereerd die ertoe leidt dat de verbinding met fotoclubmalle.be wordt onderbroken.

Om die foutmelding te vermijden dient het gedeelte van die link "fotoclubmalle.be:80" te worden vervangen door "fotoclubmalle.be". Het deel (:80) moet hier worden weggelaten.

De oorzaak van de fout is een fout in de (niet door ons zelf geschreven) programmatie van deze subsite. ":80" is de standaard poort (HTTP-poort) van een website...  De poorten 80 of 8080 zijn standaard poorten die een web server gebruikt, normaal gesproken hoeft  dit poort nummer niet te worden toegevoegd.

Waarschuwing

omzeil nooit de waarschuwing voor een legitieme grote website of websites waarop financiële transacties plaatsvinden – in dit geval kan een ongeldig certificaat aangeven dat er door een derde partij met uw verbinding is geknoeid.

Om de foto's te downloaden gebruik je eerst het icoon (eerste icoon) om het juiste formaat te kiezen, daarna klik je op het diskette icoon om je foto te downloaden. Het middelste icoon kan een diapresentatie van alle foto's weergeven