Wie zijn we ?

VZW Fotoclub Malle is een vereniging van enkele actieve fotografen met vele jaren ervaring in zowel technische als inhoudelijke aspecten van hedendaagse fotografie.

Onder onze leden tellen we er enkelen die al heel wat fotografische opleidingen hebben gevolgd en geheel of gedeeltelijk hebben afgerond. Elke opleiding bracht ons weer nieuwe inzichten in wat onze fotografie "anders" kan maken dat de klassieke huis-, tuin- en keukenfotografie. Hiermee willen we niet zeggen dat een familie- of reisfoto niet boeiend kan zijn, integendeel. Maar wij hebben graag dat onze foto opvalt tussen vele andere.

Naast fotografie hebben wij ook interesse in andere kunstvormen (schilderkunst, beeldhouwkunst, ...) omdat ook andere kunstdisciplines ons kunnen inspireren.

Doen wij dan zogenaamde "kunst"-fotografie ? Zeker niet maar we maken er graag iets meer van dan een herinneringsfoto.

Moeilijk uit te leggen allemaal, maar kom met ons kennismaken en misschien is onze visie ook de jouwe ?

Mail ons : bestuur@fotoclubmalle.be

Beleid aanvaarden