Op 30 maart 2018 overleed plots ons medelid

 

Jos Hendriks

 

Alhoewel Jos al een tijdje sukkelde met zijn gezondheid laat dit plotse verlies een diepe indruk na bij alle leden van VZW Fotoclub Malle.

Iedereen kende Jos als een gedreven foto-amateur, een wereldreiziger die zijn reisfoto's probeerde iets extra's te geven door er in Photoshop elementen aan toe te voegen of juist weg te laten. We hoeven hier zijn werk niet uitvoerig te beschrijven want dat is ruim bekend.

Ook buiten de club was Jos bekend voor zijn fotowerk en hij behaalde dan ook regelmatig prijzen in wedstrijden (zelfs internationaal Festicolor) voor amateurfotografen.

Niet alleen voor zijn prestaties als fotograaf en Photoshopper stond Jos bekend in onze club en zoals gezegd daar buiten. Ook was hij elk jaar opnieuw de ontwerper van onze flyers en affiches voor het jaarlijks clubsalon. Ook bij de voorbereiding van het salon en bij het vele werk dat de organisatie van een salon met zich brengt was Jos, samen met zijn echtgenote Irene Belmans een vaste waarde.

Via deze weg willen wij aan zijn echtgenote, zijn kinderen, kleinkinderen en de hele familie als club onze oprechte deelname betuigen. Wij zijn blij dat we zijn werk nog konden tonen op ons fotosalon 2018.

 

 

 VZW Fotoclub Malle

Ondernemingsnummer : 838.665.661

Bankrekeningnummer : BE88 9730 3624 9641

Mail ons : bestuur@fotoclubmalle.be

Deze website maakt gebruik van essentiƫle cookies om de werking van de site te optimaliseren. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Lees meer
Beleid aanvaarden