Nuttige links

Onze club is aangesloten bij BREELDBEELD (voorheen Centrum voor Beeldexpressie). BREEDBEELD ondersteunt, informeert, inspireert en verbindt iedereen in Vlaanderen die in zijn vrije tijd met fotografie, film en mediakunst bezig is.

Wil je meer informatie over de activiteiten van deze overkoepelende organisatie dan je je die vinden op https://breedbeeld.org

Onze statuten

Onze orginele oprichtingsakte en alle nadien aangebrachte wijzigingen zijn gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. Wil je die informatie bekijken, dan kan je dat opzoeken via deze link.

Als zoekcriteria geef je bij de naam Fotoclub Malle in en de rest wijst zichzelf uit.

Wekelijkse fotografietips

Ontvang wekelijks fotografietips in je mailbox via de Photofacts website. Schrijf hier hier in.

Twee nieuwsbrieven over fotografie op zondag !

Het fotografieblog van Elvira Smit die over zichzelf vertelt :

Soms ben ik een fotograaf die schrijft, en soms een schrijver die fotografeert. Beiden gebruik ik om het medium fotografie te doorgronden.

Want kijken – echt zíen – moet je leren. Jouw blik zit namelijk vol eerdere ervaringen. Daardoor zie je meestal wat je verwacht te zien. De rest merk je niet eens op. Daar wil ik vanaf, en op dit blog

doe ik een poging: iedere week schrijf ik twee artikelen. Meelezen?

Abonneer je dan op de wekelijkse Nieuwsbrief.

Nog andere nuttige linken met praktische fotografietips zijn o.a.

Dit overzicht zal worden aangevuld met nog meer nuttige linken .....